Teşekkürler EnPara.com

Teşekkürler EnPara.com

 Geçenlerde online para işlemlerim için yeni bir arayış içerisine girdim. Biraz araştırayım derken karşıma Enpara çıktı. Daha önce de birkaç arkadaştan falan duydum ancak o kadar ilgilenmemiştim açıkçası. Ancak aktif olarak kullandığım bankam bana yamuk yapınca bu sistemi kullanma kararı aldım. 

 EnPara Nedir?

  Enpara tamamen online işlem gören ve Finanbank iştirakı olan bir online bankadır. Özellikle zengin faiz oranları ve yatırım araçları ile son zamanlarda dikkat çeken bir banka. Aynı zamanda herhangi bir Havale/EFT ücreti ödemiyor olmanız da cabası. 
 Enpara'nın herhangi bir şubesi bulunmamakta. Yani gidip çay içebileceğiniz ve yatırımınız hakkında sohbet edebileceğiniz bir şubeleri mevcut değil. Derdinizi telefon ile anlatmak zorundasınız. Size gönderilen kart ile paranızı Finansbank ATM'lerinden çekebiliyorsunuz. Ancak Finansbank şubelerinden Enpara ile ilgili destek almanız mümkün değil. 

Başvuru İşlemleri 

 Başvurunuzu ister Enpara.com internet sitesinden isterseniz de telefon aracılığı ile yapabiliyorsunuz. Başvuru esnasında gerekli olan birkaç bilgiyi vermeniz yetiyor. Dolayısıyla sıkıcı formlardan kurtulmuş oluyorsunuz. Başvurunuzu başarılı bir şekilde tamamladıktan kısa bir süre sonra sizi yabancı bir numara arıyor ve Enpara başvurunuzu tamamlamak üzere sizi ziyaret etmek istediğini söylüyor. Eğer başvuru esnasında verdiğiniz adreste bulunmuyorsanız sıkıntı değil. İstediğiniz adreste bir buluşma ayarlanıyor ve işlemler gerçekleştiriliyor. Aynı zamanda çoğu arkadaşım görevli kişinin ilgili ve hoş sohbet birisi olduğu konusunda bilgilendirme yapmıştı. Bende bu konuda birkaç kelam edeyim. Enpara görevlisi olarak beni ziyarete gelen Yücel Bey gerçekten ilgili olmakla birlikte sıcak kanlı bir kişiliğe sahipti. Arabanın içerisinde gerekli işlemleri gerçekleştirirken kendisiyle gayet keyif aldığım ufak bir sohbette ettik. Buradan Yücel Bey'e teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum. 

 EnPara Paketi

 EnPara görevlisiyle gerekli işlemler halledildikten sonra size kartınızın da içerisinde bulunduğu güzel bir paket veriliyor. Paketi hemen oracıkta açmanız isteniyor. Çünkü imzalayacağınız sözleşme bu paketin içerisinde yer alıyor. Ayrıca daha sonra incelemeniz için de sözleşmenin ayrı bir kopyasının paket içerisinde yer aldığını söylemekte yarar var. Paket içerisinde sözleşmeler haricinde, ufak ama eğlenceli bir not defteri ve estetik bir kurşun kalem de yer alıyor. Tabi EnCard'ınızı da unutmamak gerek.
EnPara Paket İçeriği 
 


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Blogger "www" Yönlendirme Sorunu ve Yeni Yönlendirme Ayarları

Microsoft Edge Önemli Güncelleme Aldı

En Ucuz Tablet Satışa Sunuldu